זהות בעלי דין

  • שאלה על סמכוית של בתי דין
    מידן | 10/04/2019 23:09

    יש לי שאלה על סמכויות בתי דין, לאיזה בית דין יש את הסמכות להורות על חקירה במשטרה? לחלופין לאיזה בית דין יש סמכות להורות לעירייה של עיר בישראל לתת זהות של אדם בכתובת שרשומה בעיר.??

    (אני צריך לזהות בנאדם או מספר אנשים שידועה לי רק את הכתובת ויש חשד להונאה ומרמה,התיק כבר בבית משפט,רשמת מבקשת ממני לזהות,הסברתי לה שאין לי פרטים נוספים והיא אמרה שלבית משפט השלום אין את הסמכות אז אני שואל לאיזה בית דין יש את הסמכות ? תודה לעונים.

    • זהות בעלי דין
      עו"ד טליה שנברגר | 11/04/2019 18:37

      שלום רב,

      משאלתך אני מבינה שמובר על חשד למרמה והונאה ולכן, לדעתי, הכתובת לבירור טענותיך הן משטרת ישראל.

      מציעה לך להתייעץ עם עורכי הדין המנהלים את הפורום הפלילי שלנו.

      בהצלחה.

      בברכה,

      טליה שנברגר, עו"ד
      מנהלת פורום בתי משפט

      העצמאות 40, יהוד
      טל': 03-5363408; מייל: talya@sba-law.co.il