התחייבות לסודיות

  • הסכם סודיות מוגבל בזמן
    אביעד | 12/02/2019 08:34

    לאחרונה יצרתי קשר עם יועץ כדי לקדם מיזם טכנולוגי שאני מוביל.

    היועץ ביקש שהסכם הסודיות בינינו (NDA) יהיה מוגבל בזמן ל-3 שנים. אני חושש לקבל בקשתו שכן המיזם טרם מוגן בפטנט.

    האם דרישתו לגיטימית?

    מהו 'התוקף' המקובל להתחייבויות מסוג זה?

    • התחייבות לסודיות
      עו"ד אפי אהרונוב | 12/02/2019 16:46

      שלום רב,

      כל דרישה העומדת בגבולות החוק היא לגיטימית והחוזה המוגמר הוא פועל יוצא של יכולת המיקוח של הצדדים.

      בנסיבות שתיארת מומלץ שתתיעץ עם עוה"ד המלווה את העסקה אשר מכיר את מכלול הנסיבות הרלוונטיות.

      בברכה,

      אפי אהרונוב, עו"ד
      מנהל פורום זכויות יוצרים

      בצלאל 1, בית יעקב, רמת גן
      טל':03-5057171; מייל: info@ea-law.co.il