הבן שלי נפל ברחוב בגלל מדרכה לקויה. מגיע לו פיצוי?

  • בני נפצע במדרכה
    ניצה | 31/01/2019 17:24

    שלום,

    לפני כחודשיים בני בן ה 5  ואני טיילנו ברחוב, בני הלך על מדרכה מוגבהת ונפל, כתוצאה מכך נשארתי אתו בבית במשך שבועיים – הוא היה פצוע ברגלו ולא יכל ללכת לגן .

    האם ניתן לתבוע פיצויים ??

    ואם כן ממי ?

    • הבן שלי נפל ברחוב בגלל מדרכה לקויה. מגיע לו פיצוי?
      עו"ד תומר ששון | 31/01/2019 20:43

      שלום,

      ראשית יש לבחון את המדרכה ממנה נפגעתם, והאם היה בה פגם או ליקוי.

      ככל והתשובה היא חיובית, ניתן להגיש תביעה כנגד הרשות המקומית שבתחומה מצויים המקרקעין, באשר לבן ניתן לפנות גם אל פוליסת תלמידים, החלה על כלל תלמידי ישראל ( גם בגנים העירוניים), במשך 24 שעות, אם כי יש לציין כי מדובר בפוליסה מוגבלת, אשר איננה מכסה נזקים של מה בכך.

      בברכה,

      תומר ששון, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין

      שלומציון המלכה 18, ירושלים
      טל': 050-7947421; מייל: tomer3630@walla.com