המשך השאלה- פתיחת תיק כנגד חוב

  • פתיחת תיק כנגד חוב שנוצר טרם בקשה להכריז על חייב כ
    אילנית | 23/01/2019 12:19

    שאלה-

    פניתי להוצל"פ כדי לפתוח תיק על סכום כסף קצוב. מסתבר שהחייב הגיש בקשה להכריז עליו כפושט רגל, לכן המזכירות סירבה לפתוח התיק. מנגד נאמר לי שאני יכולה להגיש בקשה לבית המשפט שיאפשרו לי לפתוח התיק, שכן החוב ומסירת האזהרה נשלחו טרם בקשתו להכריז עליו כפושט רגל.

    שאלתי- האם זה אכן אפשרי? ולאיזה בית משפט אני פונה?

    שנית, מה הסיכוי שאראה את החוב מהחייב? הרי מן הסתם יש נושים מובטחים...

    • המשך השאלה- פתיחת תיק כנגד חוב
      אילנית | 23/01/2019 12:57

      המשך השאלה- מבדיקה באתר נראה כי ניתן זה מכבר צו כינוס