תביעה נגד משרד הביטחון

  • תביעה נגד משרד הביטחון
    רותי | 22/10/2018 16:51

    היי, נפצעתי במסגרת השירות הצבאי ואני מעוניינת להגיש תביעה לקצין התגמולים.

    אילו עלויות יש מבחינת ההליך עצמו? יש אגרות שנדרשים לשלם? תשלומים נוספים שצריך לקחת בחשבון?

    מנסה להבין מה אני עשויה להפסיד

    • תביעה נגד משרד הביטחון
      עו"ד גיל קראוס | 24/10/2018 14:46

      צהריים טובים,

      אין אגרות בהליכים מול קצין התגמולים. בשלב הראשון מוגשת התביעה לקצין התגמולים ובדרך כלל בשלב הזה אין הוצאות מיוחדות, למעט אם יש צורך בחוות דעת מומחים רפואיים ושכר טרחה. בתחום הזה שכר הטרחה נקבע על-ידי עורך הדין, כל אחד לפי הנהוג אצלו, ואין אחידות.

      אם התביעה נדחית על ידי קצין התגמולים וצריך להגיש ערעור לבית המשפט, אז בדרך כלל יש עלות של חוות דעת רפואית משפטית שעלותה כמה אלפי שקלים.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il