עיקול משכורת

  • משכורת
    רן | 26/05/2018 21:00

    הוצאתי צו עיקול על משכרות החייב (החלק המותר בעיקול) והמעביד הודיע שההחיייב הוידע לו לפני זמן על המחאת זכות שהוא ממחה את המשכורת לצד ג והמעביר מעביר את המשכורת לצד ג מזה זמן. מה ניתן לעשות

    • עיקול משכורת
      עו"ד לילך אללוף | 28/05/2018 15:05

      רן שלום,
      השאלה היא האם העיקול הוטל בטרם הומחתה הזכות . אם התשובה היא כן אזי תגיש בקשה להוצאה לפועל לחייב את המעסיק בחובו של החייב כי היה מחובתו להעביר את הכסף של המשכורת של החייב להוצאה לפועל. אם המחאת הזכות נעשה לפני שהוטל העיקול אז אפשר להזמין המעסיק ואת החייב לחקירה ולברר את הפרטים אודות המחאת הזכות.

      בברכה,

      לילך אללוף, עו"ד
      מנהלת פורום הוצאה לפועל

      סחרוב 19, ראשון לציון
      טל: 03-9633331 ; מייל: lilacher5@gmail.com

      • וזה
        וזה | 28/05/2018 18:53

        וזה מה שעשיתי כי חששתי שהמעביד משתף פעולה עם החייבת התברר שהוא לא . וקיבל הודעה על המחאת הזכות מזמן וכך פועל . האם יש לי דרך לעקל המשכורת או שפשוט החייב הצליח למלט אותה באמצעות ההמחאה?