חייב מוגבל באמצעים והטלת מגבלות

  • אני חייב טיפה סדר - מוגבל באמצעים ללא איחוד תיקים
    משה | 27/02/2018 01:17

    שלום א.נ,
    בשנת 2008 הוכרזתי כמוגבל באמצעים ו 3 תיקים אוחדו עם צו תשלומים שלצערי לא שילמתי את השוברים.
    כיום שאני מגיע להסדר עם הנושים אני מגלה 1. שהתיקים התפזרו מצד אחד.  שזה אולי לטובתי שיש לי את האפשרות לסגור כל חוב בנפרד. 2. אני עדיין מוגבל באמצעים לפי הרישום בבנק ישראל. שלמיטב ידעתי מוגבל באמצעים גורר איחוד תיקים וכל זמן שהתיקים התפזרו מכל סיבה שהיא ההכרזה ג"כ תתבטל. אציין שההכרזה מפריעה לי לפתוח חשבון בנק למשכורת + רישום שלילי בנתוני האשרי bdi וכו' שימחק רק בעוד 3 שנים. 3. באזור האישי רשום שההגבלה כלקוח מיוחד מבוטלת לפני כשנתיים. כנראה זה התאריך שהתפזרו התיקים. 4. הבקשות של הנושים בשנים האחרונות הם בקשות הגבלה לחייב "לא" מוגבל באמצעים.
    או שאני מבולבל או שבאמת נפלה טעות. שהרי לכאורה לא יתכן שבקשות הנושים הם לחייב לא מוגבל באמצעים ועוד הרשם מאשר אותם בזמן שבבנק ישראל אני רשום במרשם המוגבלים באמצעים. וכן האם מוגבל מיוחד ואיחוד תיקים תלויים בהכרזה כמוגבל באמצעים. הנפקות היא לפתיחת חשבון בנק + הרישום בחברות דירוג ההשראי.
    וכמובן תודה רבה רבה!

    • חייב מוגבל באמצעים והטלת מגבלות
      עו"ד אריאל שוורץ | 04/03/2018 19:35

      משה שלום,

      ככל הנראה הוכרזת כחייב המשתמט מחובתיו עקב אי תשלום צו התשלומים החודשי. בנסיבות אילו הינך חשוף למגבלות השונות שניתן לנקוט בהם נגדך בהוצאה לפועל (עיקול חשבון בנק, עיכוב יציאה מהארץ, הגבלת חידוש ורישיון נהיגה, צווי מידע וכיו"ב) ועל כן לא נראה שישנה טעות במגבלות שהוטלו עליך.

      בברכה,

      אריאל שוורץ, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      פנחס ספיר 8, נס ציונה
      טל': 052-6477990; מייל: arielsc.law@gmail.com