כיצד להגן על עצמי בהסכם ממון?

  • הסכם חיים משותפים
    נאוה | 21/09/2017 09:06

    שלום
    יש לי בן זוג כחצי שנה, בתקופה האחרונה עבר לגור בדירה בבעלותי , נשאלת השאלה איך מציינים את ההוצאות השותפות בהסכם? האם יש לציין השתתפות בהוצאות מדור? האם ניתן להגדיר שיחויבו ההוצאות השותפות ויחולקו בכמות בני המשפחה ? מה קורה אם אחזיר את המשכנתא האם עדיין יהיה עליו להשתתף בהוצאות מדור? אם כן איך מחשבים עלות כזו? האם נלקחת שכירות ממוצעת ? יש לציין שבן זוגי רכש דירה להשקעה כך שצפוי לקבל הכנסות משכירויות
    וברצונו לציין בהסכם כי ישנה הפרדה מוחלטת בהכנסות ובהכנסות העתידיות

    • כיצד להגן על עצמי בהסכם ממון?
      עו"ד רוית טוב-לי | 24/09/2017 09:13

      נאוה, שלום,
      כל הכבוד שאת עורכת הסכם ממון. זה קריטי כדי להגן עלייך ועל נכסייך. חשוב ביותר לערוך את ההסכם אצל עו"ד לדיני משפחה, שיכול לצפות בעיות ולהציע לכם פתרונות. כל אחת משאלותייך היא עולם ומלואו, והכל שאלה של משא ומתן. לכן איני יכולה לענות מבלי להכיר את הצרכים הספציפיים של שני בני הזוג. ממליצה לך בחום לא להתפשר ולא לחסוך, ההסכם הוא הדבר היחיד המבטיח את עתידך ובטחונך.
      בהצלחה,
      רוית

      בברכה,

      רוית טוב-לי, עו"ד
      מנהלת פורום דיני משפחה

      דניאל פריש 3, תל אביב
      טל': 03-6078888; מייל: ravit@tovly.co.il