הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

ירושת דירה בקיבוץ מתחדש.

  • ירושת דירה בקיבוץ מתחדש
    שלמה | 15/07/2017 15:37

    ירשתי דירה בקיבוץ מתחדש והדירה רשומה על שמי בטאבו. האם הקיבוץ יכול לדרוש ממני להתקבל לחברות או למכור את הדירה ?

    • ירושת דירה בקיבוץ מתחדש.
      עו"ד יעל פרי | 18/07/2017 16:40

      שלמה שלום,
      בשאלתך חסרים פרטים רבים ומהותיים ולפיכך הרי שאין באפשרותי להשיב לשאלתך אלא באופן עקרוני.
      עקרונית, ככל והדירה רשומה זה מכבר על שמך בטאבו הרי שעל פניו הקיבוץ לא יכול לחייב אותך בדבר אלא עם כן , רישום הדירה על שמך אושר בכפוף לכללי הקיבוץ הקבועים בתקנון ו/או בהסכם יורשים (ככל ונחתם)

      בברכה,

      יעל פרי, עו"ד
      מנהלת פורום אגודות שיתופיות

      מרכז עזריאלי 1(מגדל עגול), ת"א
      טל': 03-7444745; מייל: yael@py-law.co.il