מה המועד להגשת הדוחות בפשיטת רגל?

  • פשיטת רגל
    שוקי | 04/05/2017 10:38

    לגבי דוחות חודשים עבר 10 לחודש אפריל עד עכשיו דוחות לא נשלחו עורך דין אומר ישלח לא שלח בודק לא הגיע למנהל מיוחד זה דוחות ראשונים שלי אחרי כינוס יש פתרון לזה הייתי כבר בחקירה

    • מה המועד להגשת הדוחות בפשיטת רגל?
      עו"ד עומר נירהוד | 04/05/2017 11:49

      שוקי שלום,
      אכן אתה צודק שיש להגיש את הדוחות של כל חודשיים עד ל 10 לחודש שבחודש שאחריהם, אבל גם אם הדוחות מתעכבים מספר ימים אין בזה בעיה.
      מצד שני, לצערי אני נתקל בהרבה מאוד מקרים בהם עורכי דין, חבריי למקצוע, לא טיפלו טוב בלקוח, לא הגישו דוחות, לא עדכנו את החייב ועד לכדי העפה של החייב מההליך, ולכן אתה עושה נכון בזה שאתה בודק.
      תמשיך ללחוץ על עורך הדין, ואם הוא לא עושה או עוזר לך לעשות את מה שצריך, תחליף עורך דין. האחריות בהליך היא עליך, ואם עורך דין לא מבצע את העבודה שלו עדיין מי שיסבול מזה זה אתה ולא עורך הדין (לצערי).

      בהצלחה

      בברכה,

      עומר נירהוד, עו"ד
      מנהל פורום פשיטת רגל

      העצמאות 40, יהוד
      טל': 03-5366635; מייל: pashar@sba-law.co.il