לקיחת קרן פנסיה בפשיטת רגל

  • פשיטת רגל
    שלמה חנן | 08/02/2017 17:16

    שש    שנים     של   עינוי   דין   בפשיטת   רגל     וזה  לא  נגמר  עכשיו   רוצים   את   הפנסיה    שלי    תוך   איומים   לבטל   את   ההליך    אם  לא  אשלם   תוך  45   יום  .

    אני   אדם  חולה   עם   רגל  וחצי   בקבר  . גוואלד  !!!!!

    • לקיחת קרן פנסיה בפשיטת רגל
      עו"ד עומר נירהוד | 09/02/2017 00:00

      ערב טוב
      אני לא יודע בן כמה אתה אבל בתגמולים בוודאי שלא ניתן לגעת לך,   אלא רק אחריגיל שישים.
      בכל מקרה לא ניתן להעיף אותך מההליך על זה.
      כדאי שתתיעץ יעוץ אישי עם עורך דין שמתמחה בעניין.

      בברכה,

      עומר נירהוד, עו"ד
      מנהל פורום פשיטת רגל

      העצמאות 40, יהוד
      טל': 03-5366635; מייל: pashar@sba-law.co.il