בעיקרון לבית הדין קיימת סמכות

  • התחלנו הליך שלום בית/גרושין ברבנות שכשל האם
    צבי | 19/01/2017 17:06

    שלום רב.לפני שנה וחצי פתחתי תיק ברבנות שלום בבית/גרושין .אולם אישתי התחמקה מסיבותיה .היא קיבלנו 60 יום אורכה.וזהו.אנו פרודים גרים בנפרד.היום הגיע שליח בית משפט למשפחה עם הודעה על פגישת גישור לדרישת אישתי עפ החוק החדש,שאלתי היא .האם לאחר שהחלנו ברבנות את ההליך שהופסק בגללה ועל ידה.זה מאפשר לה כעת פניה בנפרד לבית המשפט למשפחה?
    תודה לעונה

    • בעיקרון לבית הדין קיימת סמכות
      טו"ר יצחק עמרני | 25/01/2017 14:13

      שלום לך,
      במספר פסקי דין שניתנו ביה"ד קובע כי קיימת לביה"ד סמכות לדון בתביעה.

      בברכה,

      יצחק עמרני, עו"ד וטו"ר
      מנהל פורום בתי דין רבניים

      ז'בוטינסקי 2, בני ברק
      נייד: 052-7144569; מייל: izchke@gmail.com