אזהרה מביטוח חיים בחברת הביטוח ****

  • אזהרה מביטוח חיים בחברת הביטוח ****
    עדי | 03/01/2017 16:28

    בעקבות תביעה משפטית שהסתיימה בפשרה אני רוצה להזהיר מפני ביטוח חיים אצל ***. הם לא הסכימו לכבד את מלוא סכום פוליסה של ביטוח חיים שנעשתה לצורך משכנתא. ניסו להטיל ספק ביושר שלנו ולטעון שהיה שקר במילוי השאלון הרפואי. ***, שבה נעשה ביטוח חיים פרטי ללא קשר למשכנתא, אמנם שלחו חוקר לתשאל אותנו, אבל כיבדו את הפוליסה במלואה, בלי לנצל את מצבנו הקשה ואת חוסר ההבנה שלנו במונחים משפטיים.
    רק אחרי שהגשנו נגד **** תביעה קטנה ולא הסכמנו לוותר, הגענו איתם לפשרה והם כיסו כמעט את כל המשכנתא.
    כנראה שכל החברות נוקטות ב"שיטת מצליח" ברמה כזאת או אחרת, אבל אנחנו נתקלנו ב**** במקרה הזה, ונדהמנו מהניגוד בינה לבין חברות ביטוח אחרות שביטחו את אותו אדם, עם אותם נתונים, ואחרי חקירה הבינו שמדובר באדם ישר וגילו רגישות והבנה.
    לסיכום, לא להסתכל רק על הסכום החודשי שמשלמים, אלא גם על השירות שהחברה נותנת בזמן אמת. וגם - אם חושבים שצודקים, לא לפחד ולא לוותר אלא להתעקש מול החברה.