הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

חישוב חודשי התמחות

  • פוטרתי מהתמחות
    טלי | 27/11/2016 12:03

    שלום רב,
    פוטרתי מהתמחותי לאחר 5 חודשים.
    תוך כמה זמן עליי למצוא משרד חדש על מנת שלא יבטלו לי את ה5 חודשים שכבר סיימתי?

    • חישוב חודשי התמחות
      ביאנה | 29/11/2016 17:07

      היי טלי !
      אני במצב דומה, עזבתי עקב יחס של המאמן לאחר חצי שנת התמחות, בלשכה אמרו לי שאם מרגע שעזבתי התמחות ועד מציאת מקום חילופי עבר חודש אז מחשבים את חודשי ההתמחות שכבר עשית באופן אוטומתי, ואם לוקח יותר מחודש למצוא מקום חילוםי אז זה כבר לא באופן אוטומטי אלא צריך לפנות אליהם עם מכתב הסבר ולבקש לחשב את החודשים האלה

    • פיטורי מתמחה לאחר 5 חודשי התמחות

      טלי שלום,
      כאשר מאמן מפטר מתמחה חובת הדיווח ללשכה היא על המאמן (כלל 15(א) לכללי לשכת עורכי הדין (מתמחים)),וכמו כן הוא חייב לתת לו הודעה מוקדמת של 30 ימים ,טרם פיטוריו (וזאת על מנת  שיוכל להתארגן ולמצוא לו מקום אחר להתמחות).
      באופן עקרוני, תקופת ההתמחות הקודמת נשמרת במידה והיא עולה על 60 ימי התמחות.
      בכללי הלשכה אין כלל שקובע כי התקופה הקודמת תישמר רק במידה ונמצא מקום עבודה חדש תוך 30 יום נתון.
      בברכה,

      רינת אראל גילעד, עו"ד
      מנהלת פורום בחינות לשכה

      השקדים 9, קרית ביאליק
      טל':077-7002144; מייל: rinat.e.gilad@gmail.com