אי שביעות רצון מהתמחות

  • אי שביעת רצון בהתמחות
    מ ח | 21/11/2016 21:50

    שלום,
    התחלתי התמחות בספטמבר האחרון במשרד פרטי גדול, אחרי שהתחלתי בחודש המאמנת שלי ילדה ומאז אין לי עבודה. מעבירים לי עבודות כמו סידור מסמכים ועריכת בדיקות משפטיות שמתמחים אחרים אינם מספקים לעשות שליחות לבית המשפט ומילוי טפסים. ברוב הזמן אין לי עבודה ואני מוצא את עצמי בוהה בפייסבוק.
    פניתי כבר לעורכי הדין במשרד ולא קיבלתי טיפול לבעיה כבר חודשיים.
    האם יש מה לעשות? ואיך ניתן למצוא מקום התמחות חלופי באמצע ההתמחות (איפה מחפשים)
    תודה

    • אי שביעות רצון מהתמחות

      מתמחה יקר שלום,
      לא ברור מפנייתך , אני מניחה בעת קבלה להתמחות או לפחות בעת תחילת ההתמחות היה ידוע שהמאמנת צפויה ללדת אני משערת כי המשרד אכן נערך לעו"ד-מאמן מחליף.
      אני מציעה ליזום שיחה עם אחד מעו"ד (בכירי המשרד)  על מנת שיוכל למצוא פתרון ולצרף אותך לעו"ד ממנו תוכל ללמוד להתנסות בעבודה משפטית בתחום בו עוסק המשרד.
      כמו כן יש באפשרותך, בינתיים לחפש מקום התמחות חלופי תוכל להיעזר כאן באתר ב"לוח דרושים" או לפרסם הודעה  ב"לוח חיפוש עבודה" על חיפוש מקום להתמחות.

      בהצלחה
      בברכה,

      רינת אראל גילעד, עו"ד
      מנהלת פורום בחינות לשכה

      השקדים 9, קרית ביאליק
      טל':077-7002144; מייל: rinat.e.gilad@gmail.com