איחור בהגשת בקשה להתמחות

  • שלום רב!
    שגיא | 20/11/2016 16:55

    עקב איחור בבקשת תחילת ההתמחות קיבלתי הודעה כי ההתמחות נחשבת לי כמעט חודשיים לאחר תחילה בפועל!
    האם יש איך להתמודד עם הדבר ההזוי הזה עקב פרט טכני כמו זמן הגשת המסמכים?
    המיותר לציין שניתן להוכיח את תחילת ההתמחות ע"י טפסי שכר, שעון נוכחות המפרט את זה שהייתי במשרד מהתאריך המקורי שצויין בטפסי ההתמחות.
    לעזרכתם אודה,
    תודה מראש!

    • איחור בהגשת בקשה להתמחות

      שגיא שלום,
      בהתאם לכלל 3 לכללי לשכת עורכי הדין (רישום מתמחים) נקבע כי אישור התמחות ייחשב מיום קבלת הבקשה בלשכה או מיום תחילת ההתמחות בפועל , לפי המאוחר יותר. מפנייתך עולה כי מניין תקופת ההתמחות החל לאחר חודשיים מתחילת התמחות בפועל עדיין בשיקול הדעת של הלשכה, בנסיבות מיוחדות,לאשר במידה ויש לך סיבה מספקת לאיחור בהגשת המסמכים .
      אני מציעה לפנות במכתב בקשה בכתב לצרף מסמכים ולפרט את נסיבות המקרה.
      בברכה,

      רינת אראל גילעד, עו"ד
      מנהלת פורום בחינות לשכה

      השקדים 9, קרית ביאליק
      טל':077-7002144; מייל: rinat.e.gilad@gmail.com