כדאי לעבוד

  • עורך דין צעיר
    עורך דין צעיר | 05/11/2016 18:35

    האם כדאי לעו"ד  לעבוד בתפקיד עוזר מחקר בהוצאה למשפט של ספרות משפטית?

    האם  זה מוסיף לקורת חיים/יתרונות כי נראה קצת כמו משרה המתאימה לסטודנט למרות שביקשו עורך דין

    תדה

    • כדאי לעבוד
      עו"ד אלי לוטן | 06/11/2016 12:55

      הכל שאלה של מכלול נתונים של עבודה אחת מול עבודה אחרת. אתה מתרכז בסוגיה אחת בלבד...
      תאר לך שהשאלה היא - האם כדאי לעבוד כעוזר מחקר בהוצאת ספרים בשכר מינימום, ששה ימי עבודה בשבוע, במרחק 85 ק"מ מביתי או להעדיף עבודה כעו"ד שכיר במשרד גדול, בשכר של 30,000 ש"ח לחודש, ליד הבית".
      מקווה שהבנת את הכיוון - הרבה נתונים לשקול...

      בברכה,

      אלי לוטן, עו"ד
      מנהל פורום עורכי דין

      ז'בוטינסקי 33, רמת גן
      טל': 03-6125353; מייל: ely@lotan-law.com