ספרות

  • ספרות בסיסית בדיני עבודה והוצאה לפועל
    אברהם | 27/10/2016 18:53

    הי,

    במשרדי אני מייצג חברות בעיקר בתחום הטכנולוגיה. יחד עם זאת, אני מוצא עצמי לעתים קרובות נשאל על ידי חברות אותן אני מייצג באופן שוטף, שאלות בסיסיות בדיני עבודה ואף בדיני הוצאה לפועל וגבייה. לקוחותיי כמובן מבינים היטב שאין אלו תחומי מומחיותי אך הם אומרים לי מפורשות כי נוח להם לפנות אלי למענה בסיסי שוטף .

    לכן, אני משתתף בהכשרות כאלה ואחרות של מוסדות הלשכה אך חשבתי שיהיה זה נבון לרכוש לעצמי את ספרות היסוד בתחומים אלו. אין לי יומרות או כוונה להפוך עצמי למשרד בוטיק לעניינים אלו כי אם לתת ללקוחותיי מענה ראשוני ראוי.

    אודה אפוא אם תוכלו להמליץ לי על ספרות מקצועית בסיסית בתחומים אלו ואם אפשר אזי כזו שגם יחסית עדכנית.

    תודה לחברים הטובים פה.

    • ספרות
      עו"ד אלי לוטן | 31/10/2016 10:30

      ספרו החדש של עו"ד יוסי וייצמן בהוצל"פ.
      לגב י דיני עבודה - בדוק בפורום הרלבנטי.

      בברכה,

      אלי לוטן, עו"ד
      מנהל פורום עורכי דין

      ז'בוטינסקי 33, רמת גן
      טל': 03-6125353; מייל: ely@lotan-law.com

    • ספרות
      צבי שמיר, עו"ד | 31/10/2016 11:49

      בהוצאה לפועל האורים והתומים עדיין הספר של דוד בר אופיר - הוצאה לפועל הליכים והלכות.
      טרם הספקתי לעיין בספר של עו"ד ויצמן אבל כפי שאני מכיר את עו"ד ויצמן אין ספק שהספר הנו אכותי וכבר זכה להיות מצוטט בבית המשפט.

      בדיני עבודה האורים והתומים הוא דיני עבודה של השופט מנחם גולדברג ז"ל ונחום פיינברג אשר ממשיכים לעדכן את האוגדן באופן שוטף.

      אם אתה מחפש ספר טוב בדיני עבודה אשר יתן לך רקע כללי על הסוגיות הנפוצות אז "דיני עבודה - המדריך המלא" של עו"ד הילה פורת יתן לך מענה

      בברכה,

      צבי שמיר, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      צה"ל 26, גן יבנה
      טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com