פשיטת רגל

  • פשיטת רגל
    אילן | 01/10/2016 22:03

    נמצא בהליך פשיטת  רגל  הכנסתי את עצמי לביטוח של הרכב של הבת שלי כדי שתהנה מהנחה של העדר תביעות אתמול מגיע לי מכתב שהפוליסה  מעוקלת ואם יהיו תביעות יהיו לי תביעות ואני יצטרך לקבל כסף עבורם הכסף מעוקל לטובת קופת הכינוס זה הגיוני אם הבת שלי שהיא נוהגת ברכב תעשה תאונה ויהיו תביעות ייקחו את הכסף למה יש ביטוח לרכב אם הם ייקחו את הכסף אם יהיו תביעות והחברת ביטוח תצטרך לשלם

    • פשיטת רגל
      אילן | 01/10/2016 22:05

      לציין שהרכב בבעלות של הבת שלי ואין לי שום צד ברכב זה

    • כספים המגיעים לחייב שייכים לקופת הכינוס
      עו"ד טל פינק שליש | 10/10/2016 14:14

      אילן שלום

      מאחר והביטוח הוא שלך, הרי שככל ותהייה תביעת ביטוח, הכסף הוא שלך ולפיכך, ישנו מצב בו הוא יהיה שייך לקופת הכינוס.

      בברכה,

      טל פינק שליש, עו"ד
      מנהלת פורום בתי משפט ופשיטות רגל

      מונטיפיורי 4, פתח תקווה
      טל': 03-9312347; מייל: talfs.law@gmail.com