סרבנות גט

  • האם אדם נחשב סרבן גט עקב בקשתו לערער על פסה"ד
    דנית | 28/09/2016 19:09

    האם יתכן אדם שביקש לדחות את מתן הגט, עד לפסה"ד בערעור שהוגש לביה"ד הגדול, ובשל כך יחשב לסרבן גט?
    והאם קיימת פסיקה ברורה בה מצויין שהמועד מפסה"ד בביה"ד במחוזי עד לפסה"ד בביה"ד הגדול לא נחשבת תקופה למניין לסרבנות.
    תודה רבה

    • סרבנות גט
      טו"ר יצחק עמרני | 11/10/2016 11:42

      שלום לך,

      סרבנות גט מתחילה ברגע שנפסק חיוב בטג אחד מהצדדים מסרב לקיים את פסה"ד.  זאת בתנאי שהצד השני לא הגיש עיכוב ביצוע להחלטה.

      בברכה,

      יצחק עמרני, עו"ד וטו"ר
      מנהל פורום בתי דין רבניים

      ז'בוטינסקי 2, בני ברק
      טל': 03-6185868; מייל: izchke@gmail.com