אי השבת כספים לתושבים

  • כסף שלא מוחזר רק למי שמבקש
    אבי | 21/09/2016 10:05

    בעיריה בו אני גר באם שילמת ארנונה ואח''כ הגשת בקשה להנחה היתרה מתקזזת עד סוף הנשה. ובאם לאחר הקיזוז תשלום כל השנה עדיין נשאר לתושב זכות אין הכסף עובר עבור שנה הבאה וגם לא נמסר הודעה לתושב אלא פשוט שוכב בעיריה וצובר ריביות לטובת התושב.
    לעיתים רבות מתברר לפתע שיש לך כסף גנוז בקופות העיריה ללא שאתה מודע לכך.
    האם כסף זה שלא מודיעים לתושבים שיש להם בזכות אצל העיריה ניתן לתבוע יצוגית
    תודה רבה

    • אי השבת כספים לתושבים
      עו"ד עמירם טפירו | 27/09/2016 13:45

      אבי שלום,

      יש ייצוגיות בנושא זה. יש לברר האם הרשות שלך הינה אחת מאלו או שמא מדובר ברשות שטרם הוגשה נגדה תביעה ייצוגית.

      בברכה,

      עמירם טפירו, עו"ד
      מנהל פורום תביעות ייצוגיות

      מרכז עזריאלי 1 (בניין עגול), תל אביב
      טל': 03-5243223; מייל: amiram@gt-law.co.il

      • המשך
        אבי | 28/09/2016 09:30

        תודה רבה על המידע איך אני בודק האם עיריית בני ברק קשורה לתביעה הקיימת או לא?
        באם לא קשורה האם ניתן לתבוע על ידכם בנפרד.
        תודה