ניסיון ... ניסיון ... ניסיון

  • האם לחזור לעריכת דין בתפקיד משמעותי / אידיאולוגי
    מתלבט | 25/08/2016 00:34

    שלום לכולם,

    הוסמכתי כעורך דין לפני כמה שנים.
    למדתי משפטים באוניברסיטה ועשיתי תואר שני מנהל עסקים גם באוניברסיטה.

    כיום אני כבר לא עורך דין, עובד בהיי-טק, ועושה כסף טוב מאוד.. אבל..

    אני מרגיש שאין ערך לעבודתי, ואני מייצר כסף עבור מישהו אחר. אני שוקל לחזור לעולם המשפטים לעשות תפקיד משמעותי עם ערך אידאולוגי.
    אולי משרד המשפטים.
    אולי הסניגוריה ציבורית (ראיתי שיש מחלקת חקיקה וזה נשמע מאוד מעניין).

    אפשרי בכלל למצוא תפקיד עם ערך אידאולוגי שגם מרוויחים בו שכר סביר לכלכל משפחה?
    מה דעתכם?

    • ניסיון ... ניסיון ... ניסיון
      צבי שמיר, עו"ד | 28/08/2016 09:33

      משאלתך לא ברור מה הניסיון המעשי שצברת בעריכת דין אולם ברור לי כי ללא ניסיון שכזה לא תוכל להשתלב בתפקיד משמעותי.

      עליך להביא בחשבון כי על מנת להשתלב מחדש בעולם המשפט עליך להתחיל מהתחלה שכן בינתיים יש עדכוני חקיקה ופסיקה אשר אינן מוכרים לך.

      בברכה,

      צבי שמיר, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      צה"ל 26, גן יבנה
      טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com