מה קורה בדיון הכרזת פשיטת רגל ומהי תוכנית פירעון

  • שחר
    שחר | 23/07/2016 23:06

    שלוםם  כמה זמן מתנהל הדיון בפשיטת רגל ? מי מגיע? האם אני יכול לדבר עם השופטת כי יש לי הרבה מה לומר?מתי קובעים לי תוכנית פירעון?יש בקופה 5400 תביעות חוב  שאני בכלל מתנגד לכולם בושה  וחרפה   עם  כל מה שגזלו ממני  אין שום רכוש   אין שום כלום 00000000000 זה מה יש ולא יהיה יש לי עצבים נגד הבנקים  אבל זה לא משנה העורכי דינים שלהם יותר מידי טוב איך לעשות חפירות כמו אליהו מלך  ועוד כמה  תביעות חוב 190 אלף  משלם כרגע 250 שקל אני חייב לראות מה התוכנית פירעון לא יכול לשלם יותר  מ200 שקל לא משנה מה יגידו מה לא אני אהבל אין השכלה עם עבר פלילי של גניבות שמתקשה למצוא עבודה  שהייתי בהוצאה לפועל היה יותר טוב

    • מה קורה בדיון הכרזת פשיטת רגל ומהי תוכנית פירעון
      עו"ד טל פינק שליש | 25/07/2016 12:17

      שחר שלום

      דיון בהכרזת פשיטת רגל נקבע בדרך כלל 18-24 חודשים לאחר צו הכינוס.
      לפני הדיון תקבל מהמנהל המיוחד שלך תסקיר עם הצעה לתוכנית פירעון/ביטול ההליך, לפי ההתנהלות שלך.

      אם אתה מיוצג, לא תוכל לדבר בדיון אלא באישור בית המשפט.

      בברכה,

      טל פינק שליש, עו"ד
      מנהלת פורום בתי משפט ופשיטות רגל

      מונטיפיורי 4, פתח תקווה
      טל': 03-9312347; מייל: talfs.law@gmail.com