כמדומני ששאלת זאת בעבר

  • בית הדין
    גליה | 17/07/2016 19:50

    ביה"ד הציע פשרה שלא התקבלה, ורוצה לתת פס"ד על פי מה שקיים בתיק ולא מאפשר יותר דיון הוכחות למרות התחייבותו הכתובה.
    אני רואה עצמי נפגעת מהחלטה זו, הן שהפר התחייבות לדון בנושאים שהועלו לפני זמן רב, ושלא נדונו, וכן כי יש גם החלטה קודמת של ערכאת הערעור, לקיים דיון בנושאים אלה., והוא לא מקיים אותה.
    על מנת לתת לי "תמריץ" להסכים לפשרה  גרע מזכויותיי שכבר אוזנו, במידה ולא אקבל את הפשרה. הוגש בר"ע.
    השאלות הן,
    האם בהגשת בר"ע לגבוה ואחרי קבלת תגובת הצד השני, על ערכאת הערעור לתת החלטה, או שידרוש תגובתי שוב?
    האם על מנת לאלץ לקבל פשרה מענישים בלקיחת זכויות?
    אם יידחה הבר"ע וינתן פס"ד האם אצטרך לחזור שוב לגבוה עם פס"ד או ישר לבג"צ בטענת מיצוי  כי לא קיבלו הבר"ע עוד כשהיו החלטות וטרם פס"ד?
    על איזה בסיס נותנים פס"ד ללא דיון הוכחות?

    • כמדומני ששאלת זאת בעבר
      טו"ר יצחק עמרני | 19/07/2016 20:41

      במידה ולא אז תגלגלי למטה שאלה זו נשאלה כבר מספר פעמים באופנים שונים. במקרים כאלו סבוכים יש לפנות לעו"ד/טו"ר לייעוץ או לייצוג.

      בברכה,

      יצחק עמרני, עו"ד וטו"ר
      מנהל פורום בתי דין רבניים

      ז'בוטינסקי 2, בני ברק
      נייד: 052-7144569; מייל: izchke@gmail.com