תמחור נכון של שעת עבודה

  • עו''ד פרילאנס
    דניאל | 07/07/2016 10:44

    היי אני עורכת דין צעירה (ותק של שנתיים בקרוב),עיקר עיסוקי בתחומי הפש''רוההוצל''פ, פירוק חברות, ליטגציה ותביעות כספיות.
    יחסית לותק צברתי הרבה ניסיון והתמקצעות טרום התמחות והתמחות לאחר מכן עבודה כששכירה משך כחצי שנה ואז יצאתי לעצמאות..ולא קל בכלל ..
    אין לי הרבה תיקים ואני מעוניינת במקביל לעבודתי כעצמאית לעבוד עם עו''ד אחרים במתכונת פרילנס.
    הבעיה היא שאני לא ממש יודעת איך לתמחר שעת עבודה או כמה נהוג לשלם,אשמח לתשובות בעניין זה.
    תודה.

    • תמחור נכון של שעת עבודה
      עו"ד אלי לוטן | 12/07/2016 11:43

      מדובר בעניין לא פשוט בכלל, ובטח שלא קל לענות עליו באופן כזה כללי בפורום אינטרנטי.
      הסוגיה מורכבת מהמון גורמים ובראשם - היקף ההוצאות השנתיות שלך בעבודה, היקף העבודה שיש לך ועוד ועוד. ממש נושא מורכב.
      יש בלשכה השתלמויות וסדנאות בדיוק בנושאים כאלה.

      בברכה,

      אלי לוטן, עו"ד
      מנהל פורום עורכי דין

      ז'בוטינסקי 33, רמת גן
      טל': 03-6125353; מייל: ely@lotan-law.com