התנהלות תאגיד מים

  • תביעה נגד תאגיד המים
    חיים | 29/06/2016 09:55

    1.  שמעתי משכנים במקום מגורים הקודם שלי שמגיע חשבונות מים על שמי פניתי לתאגיד המים ושם שלוח לי חשבון חובה מלפני 4.5 שנים. לטענתם ככל שלא עדכנתי הכתובת הםשולחים לכתובת הנכס למרות שהמחזיק בנכס הוחלף זה מכבר.   מאידך פעילות אכיפה לא נעשתה מעל 4 שנים רק כשאני רוצה להסדיר את שם הלקוח אז נזכרים שיש  חוב +ריבות גבוהות מרוב השנים.האם ההזנה באיתור הכתובת עפ''י מרשם האוכלוסין ועפ''י רישום אצלהם כמחזיק בנכס נוסף (נכס פעיל) אינו עילה לתביעה שכפי הנראה זה שיטת העבודה להרויח ריביות והתראות.

    • התנהלות תאגיד מים
      עו"ד עמירם טפירו | 07/07/2016 17:21

      חיים שלום,

      לדידי, פנייתך אינה מגלה עילה לתביעה ייצוגית אלא להתנהלות (פרטנית) וקלוקלת של תאגיד המים.

      בברכה,

      עמירם טפירו, עו"ד
      מנהל פורום תביעות ייצוגיות

      מרכז עזריאלי 1 (בניין עגול), תל אביב
      טל': 03-5243223; מייל: amiram@gt-law.co.il