מחיקת תיבת מייל

  • גרימת נזק ברשלנות
    נאשף מוחמד | 21/06/2016 16:52

    שלום.
    בחודש מרס 2016 עשיתי ניוד מ 012 לבזק. כך אמרו לי בבזק שאתה יכול להשתמש במייל שלך (של 012) עד חצי שנה מהמיוד, אחר כך אתה צריך לשלם עבור תיבת הדואר ל 012. כבר לא עברו שלושה חדשים על הניוד
    נותקתי מתיבת הדואר האלקטרוני שכבר קיימת עשרות שנים בגלל טעות נציג. כך אמרו לי ב- 012 (אינטרנט זהב). בלי ליצור איתי קשר ובלי לשאול אותי האם אני רוצה להמשיך להשתמש באותה תיבה. כל השיחות עם הנציגים של 012 מוקלטות. ובאותו זמן פתחו לי תיבת דואר חדשה בשם משתמש וסיסמה חדשים. תיבת הדואר מליאה בהרבה מסמכים ועבודות וחומרים פרטיים ובית ספריים יכו... בקשתי מהם לשחזר את המיילים וההודעות.הם שחזרו כמה מיילים מלפני כמה ימים שלא שווים כלום, ואמרו זה מה שאנחנו יכולים לעשות. וכל החומר שהיה מאוחסן במייל אבד.
    עד עכשיו זה לא נעשה.

    • מחיקת תיבת מייל
      עו"ד עמירם טפירו | 27/06/2016 10:14

      מוחמד שלום,

      צר לי על המתואר בפנייתך.

      מכל מקום פורום זה עוסק בתביעות ייצוגיות - ולא בעניינים ממין אלו - אנא העלה את שאלתך זו בפורום תביעות קטנות.

      בברכה,

      עמירם טפירו, עו"ד
      מנהל פורום תביעות ייצוגיות

      מרכז עזריאלי 1 (בניין עגול), תל אביב
      טל': 03-5243223; מייל: amiram@gt-law.co.il