דיין יחיד

  • פרוטוקול
    ת | 12/06/2016 20:10

    מדוע בדיון עם דיין יחיד הוא היחידי שכותב את הפרוטוקול למרות שבחדר יושב גם סופר דיינים ושיהם רשמו פרוטוקול?
    תמיד יוצא פרוטוקול בנפרד והחלטה בנפרד מה הסיבה שיוצא עכשיו פרוטוקול/החלטה?

    • דיין יחיד
      טו"ר יצחק עמרני | 13/06/2016 13:35

      דיין יחיד דן בנושאים דחופים או בנושאים שאין בין הצדדים מחלוקת.

      הדיין לא כותב בדרך כלל את הפרוטוקול, יכול להיות שבמקרה שלך הוא החליט לכתוב..

      ובביה"ד יש הבדל בין הפרוטוקול להחלטה.

      בברכה,

      יצחק עמרני, טו"ר
      מנהל פורום בתי דין רבניים

      ז'בוטינסקי 2, בני ברק
      נייד: 052-7144569; מייל: izchke@gmail.com