הבנק הגיש תביעה בגין חוב בחשבון - מה עושים ?

  • טיפול משפטי או סדר דין מקוצר
    רינה | 25/05/2016 12:02

    שלום!
    לי שאלה לגבי טיפול משפטי של הבנק. אם חבות לבנק 120.000שח. על משיב תהיה אפשרות למכתב הגנה תוך 30 יום? (כיוון שהסבירו לי שיש גם מושג " סדר דין מקוצר" )

    • הבנק הגיש תביעה בגין חוב בחשבון - מה עושים ?
      עו"ד אבי זילברפלד | 25/05/2016 23:52

      שלום רב,

      בנק מגיע תביעה בסדר דין מקוצר, שאין בו זכות להגיש כתב הגנה, אלא צריך לבקש רשות להגישו (בקשת רשות להגן).
      ראה בהרחבה במאמרי: "אתה והבנק: תביעה בנקאית ובקשת רשות להתגונן", בכתובת:
      http://www.zilberfeld-law.co.il/OpenIsuk.aspx?a=57

      וכן מאמרי: ""עשרת הדברות" למקבל תביעה בנקאית", בכתובת:
       http://www.zilberfeld-law.co.il/OpenIsuk.aspx?a=116

      ע"מ לדעת איך להתארגן מול התביעה, אני ממליץ לך לראות סרטון הוידיאו: "הבנק תובע אותך – מה לעשות?" , בכתובת:
      https://www.youtube.com/watch?v=goSORxcmFT4&feature=player_embedded

      בהצלחה !

      שמחתי להיות לעזר,

      בכבוד רב,

      זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון
      מנהל פורום בנקאות

      "בית הלפיד", רח' בן גוריון 34, ר"ג
      טל: 03-5753443, מייל: zilber-a@zahav.net.il

      • סדר דין מקוצר
        רינה | 26/05/2016 10:36

        תודה על המידע. לא ממש הבנתי מהסרטון ,האם רק כאשר תביעה אינה נכונה יש זכות לבקש רשות להתגונן? הרי גם כאשר מדובר בחוב שבנק סרב בזמנו להגיע להסדר עם הלקוח כאשר לקוח ביקש פעמים רבות, ישנה זכות להתגונן

        • המשך תשובה
          עו"ד אבי זילברפלד | 26/05/2016 18:50

          שלום רב,

          חייב יכול לבקש תמיד. יתנו לו רק כשיוכיח לכאורה שסכום התביעה אינו נכון.

          שמחתי להיות לעזר,

          בכבוד רב,

          זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון
          מנהל פורום בנקאות

          "בית הלפיד", רח' בן גוריון 34, ר"ג
          טל: 03-5753443, מייל: zilber-a@zahav.net.il