תקלה במכשיר סלולרי

  • תביעה נגד חברת LG המשווקת את :LG G4 עם בעיית חומרה

    שלום
    לפני יומיים כבה לי הLG G4 ולא נדלק יותר.
    כשהלכתי למעבדת תיקונים (שעובדת עם היבואן הרשמי בישראל) נמסרה לי התשובה הבאה - וזאת עוד לפני שבכלל נגעו בטלפון -
    "במכשירי LG G4 ישנה תקלה מובנית בלוח האם. החברה מוכרת אותם עם בעיית חומרה מלכתחילה. זה רק עניין של זמן עד שלוח האם מתקלקל כיוון שהרכיב החומרתי תקול עוד כשיצא ממפעל LG. אם את רוצה אפשר לנסות להציל אותו, וגם אז כל מה שהיה עליו - הלך לאבדון. התמונות הסרטונים - הכל. אין דרך לשחזר. LG מכירה את הבעיה וממשיכה למכור את המכשיר ככה."

    אשמח לקבל את חוות דעתכם בנושא, האם ניתן ומה הסיכוי לנצח בתביעה ייצוגית נגד חברה כל כך גדולה?

    תודה.

    • תקלה במכשיר סלולרי
      עו"ד עמירם טפירו | 24/05/2016 15:26

      שלום,

      פנייתך מגלה עניין. אני ממליץ לפנות לייעוץ פרטני בסוגייה.

      בברכה,

      עמירם טפירו, עו"ד
      מנהל פורום תביעות ייצוגיות

      מרכז עזריאלי 1 (בניין עגול), תל אביב
      טל': 03-5243223; מייל: amiram@gt-law.co.il

    • תקלות ב G4
      אמנון שמואלי | 31/05/2016 12:46

      שלום
      קניתי את המכשיר ביולי 2015 בדים פון אבן גבירול
      אחרי חודשיים התקלקל בפעם ראשונה תיקנו בוימובייל
      באפריל 2016 התקלקל שוב (מת) שוב תיקנו בוימובייל (לקח חודש כולל פעמיים שקראו לי ויתברר שלא תקין)
      במאי התקלקל שוב (מת)
      קניתי סמסונג 7, לא נוגע ב LG
      מחפש פיצוי כלשהו

    • מזדהה
      קורל | 06/06/2016 12:29

      שלום, אשמח לתבוע ביחד איתך

      • LG 4
        עו"ד עמירם טפירו | 06/06/2016 12:31

        חברים,

        לידיעת כולכם קיימת תביעה ייצוגית בעניין.

        בברכה,

        עמירם טפירו, עו"ד
        מנהל פורום תביעות ייצוגיות

        מרכז עזריאלי 1 (בניין עגול), תל אביב
        טל': 03-5243223; מייל: amiram@gt-law.co.il

        • תביעה ייצוגית LG G4
          אלון מוזס | 06/07/2016 10:38

          היי עמירם,

          2 שאלות -
          1.איפה ניתן לראות את תוצאות התביעה ?
          2.במידה והתביעה מתקבלת איך מקבלים את ההחזר\פיצוי או כל דבר אחר שמוזכר בתביעה ?

          *אני לקוח של חברת LG עם המכשיר הנ"ל , המכשיר נקנה בארץ עם אחריות יבואן רשמית.

        • הצטרפות לתביעה
          עדי | 29/07/2016 11:33

          היי עמירם, איך אני יכולה להצטרף לתביעה?? גם אני כבר חודש שלם בלי טלפון כי האחריות לא רוצה לתקן לי את הבעיה

          תודה רבה

          • מבקש להצטרף לתביעה
            שלומי | 18/08/2016 11:53

            המכשיר שלי שבק חיים לפני כשבוע והבחור מהמעבדה אמר:
            "אנחנו יכולים לתקן בחינם, אבל הבעיה תחזור עוד חודש, או שתשלם 500 שקל כדי להחליף לך למעבד חדש שהוא בטוח לא יתקלקל. אנחנו נתקן לך כל פעם ככה עד שהאחריות תגמר".
            אני מוכן לשלם יותר כסף לעורך דין שיתבע להם את הצורה.

            • הצטרפות לתביעה
              יפית דרהין | 25/11/2017 20:43

              ברשותי אותו מכשיר שהתכבה כבר פעמיים ועדיין עושה בעיות
              איך מצטרפים לתביעה