גילוי האזנה ומעקבים

  • סבירות של חוקר פרטי לגלות האזנה או מעקב
    פיני | 05/05/2016 14:27

    יש לי לקוח שמתעקש לפגוש אותי תמיד מחוץ למשרד כי הוא טוען שעוקבים אחריו או מקליטים אותו. בהנחה שאין לו מחלת נפש אם מזמינים חוקר פרטי לבדוק בית באיזו רמת סבירות חוקר שמגיע יכול לאשר באופן חד משמעי שהבית לא תחת האזנה או מעקב (אשמח לדעת גם כמה שרות כזה עולה)

    • גילוי האזנה ומעקבים
      שמשון ג, משרד חקירות | 05/05/2016 21:05

      שלום רב,

      מי שיודע לבצע בדיקה לגילוי האזנות ומשתמש בציוד הנכון ובספקטרום רחב ומלא, יגלה כל האזנה אלחוטית במאה אחוז.
      האזנה קווית דורשת סריקה פיזית ומכאן שהסיכוי למצוא יורד ממאה אחוז.
      בנושא גילוי מעקב יש לבנות תוכנית ועל פיה ניתן לבדוק באם קיים מעקב.

      ועכשיו לתחושה בנושא המדובר. ככל הנראה מדובר בפרנויה מכיוון שלא יתכן ואיש נתון במעקב תמידי !

      עלויות יש לבדוק ולערוך סקר שוק מכיוון שאין מחירון אחיד ויש לא מעט חאפרים שמבצעים בדיקות בציוד שאינו באמת נועד לבדיקה ו/או שאינו מספיק לכיסוי מלא.

      בברכה,

      שמשון גולדנברג, שמשון ג שרותי חקירות
      מנהל פורום חקירות פרטיות

      סניף ראשי: קרית אתא (פעילות בפריסה ארצית)
      טל': 04-8444492; מייל: info@shimigold.com