הרחבת חזית

  • הרחבת חזית
    י | 24/04/2016 18:51

    צד אחד העלה נושא חדש שלא עלה בדיונים קודמים ובדיוני ההוכחות או בבקשות. בית הדין נתן החלטה מבלי לאפשר לנו לטעון כראוי ולהגן על עצמנו עם הוכחות מהפסיקה. כמובן שאין לצפות שנחזה מראש טענות חדשות שהן הרחבת חזית. איך נכון לנהוג כעת על מנת לתקן ?

    • הרחבת חזית
      טו"ר יצחק עמרני | 03/05/2016 13:45

      שלום לך,

      בניגוד לבית המשפט בבית הדין ניתן להרחיב חזית במסגרת התביעה המקורית שנפתחה. אולם בעל הדין יכול לבקש שייקבע דיון נוסף אשר עד אליו הוא ידון בטענות התובע וישיב לביה"ד על הטענות.

      בברכה,

      יצחק עמרני, עו"ד וטו"ר
      מנהל פורום בתי דין רבניים

      ז'בוטינסקי 2, בני ברק
      נייד: 052-7144569; מייל: izchke@gmail.com

      • הרחבת חזית
        י | 03/05/2016 16:10

        תודה, ומה עם הזדרז ונתן החלטה שטרם יושמה?