גולן טלקום

  • קובץ מצורף תביעה ייצוגית נגד חברת גולן טלקום
    זוהר גינסור | 05/04/2016 07:43

    שלום רב,
    ברצוני לבדוק האם ניתן להגיש תביעה ייצוגית נגד חברת גולן טלקום בשלושה הנושאים הבאים:
    1. המשך חיובים חודשיים גם לאחר הודעה על גניבה
    2. יצירת חיובי ביניים (במהלך חודש) על גלישת יתר, המביאים לחיוב של מאות שקלים בחודש - תוך מצג לא ברור של הנתונים בהסכם עם החברה.
    3. הטעיית צרכנים (תוך רישום כוזב במסמכי תאגיד) - כינוי חיובי ביניים על גלישת יתר בשם "פיקדון שיחות בינ"ל" - בשעה שלא בוצעה כל שיחה בינלאומית (זה גם נראה לי היעדר תום לב..).  ראו חיובים בנובמבר למשל בקובץ המצורף.

    • גולן טלקום
      עו"ד עמירם טפירו | 05/04/2016 11:18

      זוהר שלום,

      מעיון ראשוני פנייתך מגלה עניין. אני מציע לך לפנות לעו"ד עם כל המסמכים מהחברה לשם בחינה האם המקרה מתאים להתברר כתביעה ייצוגית.

      בברכה,

      עמירם טפירו, עו"ד
      מנהל פורום תביעות ייצוגיות

      מרכז עזריאלי 1 (בניין עגול), תל אביב
      טל': 03-5243223; מייל: amiram@gt-law.co.il

      • בהמשך לתשובתך
        זוהר גינסור | 05/04/2016 11:22

        תודה על התשובה המהירה.  האם אתה או מי מטעמך מטפל בנושאים כאלה, ואם כן - איך ובאילו תנאים ניתן לעשות את הבירור?
        בנוסף - חשוב לי להבין באם תהיה תביעה ייצוגית, מה יצא לי כמגיש התביעה (מבחינה כלכלית ואחרת) ומה זה עשוי/ עלול לדרוש מבחינת זמן ומשאבים ממני?

        • גמול לתובע בתביעה ייצוגית
          עו"ד עמירם טפירו | 06/04/2016 11:52

          זוהר שלום,

          משרדי, בין היתר, עוסק בתביעות ייצוגיות.

          האינטרס שלך בהגשת התביעה הינו שככל התביעה תתקבל ביהמ"ש יפסוק לטובתך גמול. הגמול יגזר מסכום הפיצוי הכולל לחברי הקבוצה.

          בברכה,

          עמירם טפירו, עו"ד

          מנהל פורום תביעות ייצוגיות

          מרכז עזריאלי 1 (בניין עגול), תל אביב

          טל': 03-5243223; מייל: amiram@gt-law.co.il