אין משרה מושלמת...

  • שאלה חברית
    שרה | 03/04/2016 18:30

    היי... לא יודעת אם זה המקום אני מקווה שכן ... פשוט די אובדת עצות.
    אנינעורכת דין יחסית צעירה (שנתיים וחצי)
    התחלתי כפקידה במשרד עברתי לטרום עשיתי התמחות והפכתי לעורכת דין במשרד.
    כיום אני יושבת על המשבצת של גם תיקים משפטיים וגם תיקי הוצלפ שוטף.

    מההתחלה לא קיבלתי פירגון מבנות המשרד ((הרבה בנות)
    העניינים בחודשים האחרונים ממש נהיו בלתי נסבלים ואני מרגישה כמו אויר שם- מהבחינה החברתית.
    הבוס לא עושה משהו בעניין על אף שמודע לעניין.

    בימים האחרונים אני מתהלכת כמו זומבי. בקושי מדברים איתי... ועם אחת מסויימת אני בכלל מעבירה רק פתקים כי היא עושה טובה שמדברת איתי גם בענייני עבודה.

    שוב מבחינת הבוס אין בעיה, יחסים קורקטיים זה גם טוב בשבילו אבל לי כבר ממש נהיה רע בנשמה.

    מחד זה משרד טוב, שכר ותנאים סבבה. אני די מוגבלת בשעות ושם השעות מעולות לי.
    מאידך, היחסים עם כמעט כולם עכורים, אני רוב הזמן עם עצמי במשרד עובדת בחוסר חשק ומרגישה מנודה.

    לקחתי לי עד סוף החודש להחליט האם לעזוב או לא ואני אובדת עצות.

    יצויין שהבוס שלי יודע שקשה לי ככה ושאני שוקלת לעזוב ומבחינתו הוא אומר שאין סיבה שאשאר במקום שרע לי למרות שהוא כל הזמן חוזר ומדגיש כמה אני והעבודה שאני עושה חשובה למשרד.....

    מה עושים? עצות מישהו ? )-:

    • אין משרה מושלמת...
      עו"ד אלי לוטן | 03/04/2016 20:56

      היי שרה,
      לבי אתך. נראה לי שאת משוועת לעזרה בייעוץ ובחשיבה משותפת וטוב שכך. אכן, המצב בעייתי ויש שיקולים לכאן ולכאן. מקווה שתמצאי במהרה מישהו עמו תוכלי להתייעץ באופן יסודי כך שתוכלי לקבל החלטה. הכי קשה זה כשאי אפשר להחליט...
      בהצלחה.

      בברכה,

      אלי לוטן, עו"ד
      מנהל פורום עורכי דין

      ז'בוטינסקי 33, רמת גן
      טל': 03-6125353; מייל: ely@lotan-law.com

    • רע לך?
      צבי שמיר, עו"ד | 04/04/2016 10:59

      בתי העלמין מלאים אנשים שלא היה להם תחליף!
      אני משער לעצמי שאכן המשבצת שלך חשובה למשרד אבל כנראה שהבוס שלך חושב שאת לא מספיק חשובה.

      לפי תאור הגלגול שלך במשרד את עובדת במקום זה לכל הפחות 6 שנים וככל שתתפטרי תחסכי לבעל המשרד כסף שעליו לשלם לך אם יפטר אותך.

      אם לא טוב לך עליך למצוא מקום שיהיה לך טוב בו אבל אציע לך לא לעזוב לפני שאת מוצאת מקום שבאמת מתאים לך.

      בברכה,

      צבי שמיר, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      צה"ל 26, גן יבנה
      טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com

      • ממש עצוב ...
        שרה | 04/04/2016 12:35

        אתה מותן את הנשמה שלך למקום וחושב שכבר מצאת את המשבצת שלך....
        צרות העין והקנאה יכולה לשנות לאדם את כל התוכניות...
        )-: