הקפאת הליכים

  • הקפאת הליכים
    אורן | 17/03/2016 14:50

    מספר שאלות בבקשה בקשר להקפאת הליכים נגד חברה באוגוסט 2015 הוגשה תביעה נגד חברה ובפברואר 2016 ניתן נגדה פסק דין, (תביעות קטנות)  מסתבר שמאוקטובר החברה נמצאת תחת הסדר נושים ועכשיו היא במצב של הקפאת הליכים עד ל-1.4.2016 (שזה ממש עוד שבועיים).השאלות הן כאלה :
    1. האם יש משמעות למתי הוגשה התביעה ביחס להסדר הנושים?
    2. האם יש משמעות למתי התקבל פסק הדין ביחס להסדר הנושים?
    3. אם התובע לא נכלל בהסדר הנושים שאושר בבית המשפט האם זה אומר שהוא צריך להפוך להיות נושה בהכרח על מנת לפרוע את החוב בפסק הדין ?
    4. אם החברה מסיימת את הקפאת ההליכים באפריל, האם שווה לחכות קצת ובאפריל ליפול על החברה עם הוצאה לפועל שישלמו את כל החוב?
    5. האם אפשר להגיש תביעת חוב עכשיו ובהמשך לתבוע את שאר החוב כאשר היא תצא מהקפאת ההליכים? ( אני מפחד שאולי יקבלו הפטר מהחוב הזה כחלק מתהליך ההבראה).בקיצור מה הכי נכון לעשות ולפעול במקרה הזה?תודה רבה רבה !