סגירת חניון עירוני

  • חובת העירייה בחנייה לתושבים
    שרגא | 12/03/2016 23:57

    ברח' שלנו (כיסופים ברמות ירושלים) יש מרכז מסחרי שכונתי הכולל בנקים, קופות חולים, וסניף דואר ועוד' שהוא בעצם מתחת לבניין שלנו שנבנה לפני 30 שנה, מתחת למרכז יש חניון של 30 רכבים בערך שנבנה במקור לדיירי הבניין אלא שהחברה המשכנת **** מכרה את זה לרשת **** , ומאחר ואין 'טאבו' לבניין החברה שולטת בכך.
    לפני כ3.5 שנים נפתח קניון **** מעבר לרח', אלא שאנשים בוחרים לחנות אצלנו מאחר והכניסה והיציאה מחניון הקניון מסובכים. מלבד כך מתחת לבית תחנות אוטובוס בין עירוניות כך שמכל הבלגן נהפכנו גם לחניון 'חנה וסע'.
    אם כל זה לא מספיק, לפני מספר שנים נבנה ברח' בניין בן 37 דירות (ועוד מספר יחידות...) ו...6 מקומות חנייה שנמכרו. קיבלנו מתנה של עוד 30 רכבים שזקוקים לחנייה.
    בחודש פבואר האחרון סגרה רשת **** של **** את החנות בשל אי עמידה בתחרות, אלא שיחד עם סגירתה היא נעלה את החניון של המרכז מסחרי שהוא כאמור מתחת למרכז מסחרי ואם עד היום היה רק בלאגן היום זה כבר קטסטרופה אמתית.
    ברח' הצר שבו חונים משני הצדדים, וכן משאיות פורקות סחורה למרכז מסחרי, בגשם או בשמש אנחנו נאלצים לחנות במרחק מהבית עם הזאטוטים בכל שעות היום, הצפצופים והצעקות גדלים עם הילדים וכך שהסיוט הוא לחזור הביתה.
    האם לעירייה שמחלקת רישיונות אין שום אחריות על חנייה לתושבים???
    האם הארנונה שלי פחות ירוקה משל רח' אוסישקין ברחביה למשל???
    מספר משפטנים אמרו לנו כי ניתן להגיש עתירה נגד סגירת החניון של רשת **** שכיום עומד ריק. מאחר והוא עמד 30 שנה לרשות התושבים, אך אנו זקוקים לכסף רב לכך, דבר שלצערנו חסר לנו...

    • סגירת חניון עירוני
      עו"ד עמירם טפירו | 14/03/2016 10:20

      שרגא שלום,

      פורום זה עוסק בתביעות ייצוגיות. אני ממליץ לך להעלות את פנייתך בפורום בתי משפט לשם בחינת האפשרויות העומדות בפניך.

      בברכה,

      עמירם טפירו, עו"ד
      מנהל פורום תביעות ייצוגיות

      מרכז עזריאלי 1 (בניין עגול), תל אביב
      טל': 03-5243223; מייל: amiram@gt-law.co.il