עצה

  • צריכה עצה
    עו"ד בתחילת דרכה | 23/02/2016 16:01

    הגשתי התנגדות לביצוע שטר בגין שיקים חוזרים, הדיון עבר לביהמ"ש וישנם שני תיקים שנושאם הוא אחד (מדובר בסדרת שיקים שנפתחו שני תיקי הוצל"פ).

    במקביל הוגשה תביעה בעניין השיקים לפיה יש להשיב השיקים  ולשלם יתרה ששולמה (עובדות ההתנגדות לביצוע שטר ועובדות התביעה זהות). התביעה הומצאה לב"כ הנתבע שמייצג אותו כזוכה בהתנגדות לביצוע שטר, היות והנתבע בחו"ל.

    בחלוף כ 3 חודשים טרם הוגש כתב הגנה ונקבעו שני מועדי דיון בהתנגדות לביצוע שטר בשני התיקים, ללא שהוגשה כל בקשה לאיחוד הדיון.

    מה הדרך הנכונה לפעול? לאחד את שלושת התיקים או לבקש פס"ד בהעדר הגנה ולאחד את שני התיקים?

    אודה להכוונה

    • עצה
      עו"ד אלי לוטן | 23/02/2016 17:10

      מניסיון השנים ראינו שפסקי-דין בהער הגנה נוטים להיות מבוטלים... בטח שכך במצב שלך שבו אין מסירה ודאית.
      הייתי מציע לך לבקש לאחד את התיקים ומכיון שמדובר באותם עניינים, קשה לי לראות מדוע לא יאוחדו.

      בברכה,

      אלי לוטן, עו"ד
      מנהל פורום עורכי דין

      ז'בוטינסקי 33, רמת גן
      טל': 03-6125353; מייל: ely@lotan-law.com