הביטוי "משרד עורכי דין"

  • משרד עורכי דין או עורך דין ?
    אלירן | 14/02/2016 19:34

    שלום רב
    אבקש לדעת לעניין לוגו נייר מכתב כרטיסי ביקור וכו'

    מה ההבדל בין ציון התואר "ישראלי ישראלי משרד עורכי דין" לבין "ישראל ישראלי עורך דין"?

    אם אני עורך דין עצמאי העובד לבד אוכל לציין את שמי ולאחריו משרד עורכי דין ?

    תודה

    • הביטוי "משרד עורכי דין"
      עו"ד אלי לוטן | 14/02/2016 21:34

      שלום אלירן,
      שאלה יפה העלית כאן.
      יתכן שועדת האתיקה נתנה תשובה עליה בעבר והייתי מציע לך לחפש בהחלטות וגילויי דעת שפורסמו.
      איני מכיר ספציפית אך בהחלט נראה לי סביר שיש החלטה.
      אם אין החלטה, הייתי מציע לך לפנות בשאילתה לוועדת האתיקה כדי שלא תהיה חשוף לטעות...

      בברכה,

      אלי לוטן, עו"ד
      מנהל פורום עורכי דין

      ז'בוטינסקי 33, רמת גן
      טל': 03-6125353; מייל: ely@lotan-law.com