עיגול באגורות.

  • עיגול אגורות כשאפשר לשלם מדוייק
    יעקובי | 14/02/2016 16:52

    חברת  המים גובה כל תשלום בסכום אגורות עגול למרות שניתן לשלם באשראי מחיר אג' בודדות כמו שמגיע חשבונות מים וטלפון באג' בעבר פניתי אליהם ונתנו לי חודש אחד את הזיכוי וכעת אני שוב רואה כל חודש מתעגל הסכום בכמה אגו' עד העשירון הגבוה.גם כשסכום האג' מגיע 60.647 זה נהפל ל 0.7 שזה כבר פעמיים עיגול האג'.   יצויין שגם ברשתות המכרות לפי משקל הסה''כ אינו מתעגל למקרה שמשלמים באשראי וכאן החשבון יוצא כבר עגול ולא ניתן לשלם פחות

    • עיגול באגורות.
      עו"ד עמירם טפירו | 17/02/2016 10:05

      יעקבי שלום,

      על פניו (וביחס לחברות המים) הרי שמדובר בהתנהלות בניגוד לדין - ככל שאכן מדובר בשיטה הרי שקיימת אפשרות לבחון הגשת תביעה ייצוגית בעניין.

      בברכה,

      עמירם טפירו, עו"ד
      מנהל פורום תביעות ייצוגיות

      מרכז עזריאלי 1 (בניין עגול), תל אביב
      טל': 03-5243223; מייל: amiram@gt-law.co.il