האם ניתן לתבוע תביעה ייצוגית בגין פרסומת?

  • נפגעי פרסומת לפרויקט בנייה
    כהן מזרחי | 09/02/2016 16:08

    אנחנו גרעין של 3-4 זוגות חברים מאזור יבנה והסביבה שרוצים לעבור לגור אחד ליד השני. בתור משוללי זכויות במשרד השיכון ראינו פרסומות רבות לפרויקט שאני מעדיף לא להיכנס לשם שלו. כבר היינו כולנו (עד כמה שזה קשה להתאסף ולהגיע 4 זוגות  בו זמנית) בכנס של החברה ואפילו התחלנו לבדוק אפשרויות מימון, כי אף על פי המחיר הנוח, עדיין יש צורך בהון ראשוני. לא מזמן ראינו בחדשות פרסומת גזענית שלועגת למזרחיים, לאותה שכונה מפורסמת. אני והחברים לא יוצאי אשכנז וכבר התחלנו עם החברה תהליך. האם ניתן לתבוע תביעה ייצוגית?

    • האם ניתן לתבוע תביעה ייצוגית בגין פרסומת?
      עו"ד עמירם טפירו | 14/02/2016 11:41

      שלום,

      לטעמי, אין המקרה המתואר בפנייתך מתאים ע"מ להתברר כתביעה ייצוגית.

      בברכה,

      עמירם טפירו, עו"ד
      מנהל פורום תביעות ייצוגיות

      מרכז עזריאלי 1 (בניין עגול), תל אביב
      טל': 03-5243223; מייל: amiram@gt-law.co.il