הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

התנגדות לסעיפים באסיפה

  • התנגדות למספר סעיפים
    איציק | 17/01/2016 14:01

    אני גר במושב, ובקרוב ישנה הצבעה חשובה על הצעה ארוכה שכוללת מספר רב של עניינים. לא היה דיון בנוגע להצעה, ואני מתנגד למספר סעיפים ולא להכל. האם ישנה דרך לחייב את האגודה לערוך דיון על כל סעיף וסעיף?

    • התנגדות לסעיפים באסיפה
      עו"ד יעל פרי | 18/01/2016 12:06

      איציק שלום,

      בפנייתך חסרים פרטים מהותיים המקשים עלי להשיב לפנייתך כך לדוגמא לא ברור על איזו הצעה מדובר? האם לא נעשתה שום אסיפה בעבר הנוגעת להצעה המדוברת? כיצד הציגו את ההצעה בפני החברים?

      באופן עקרוני ככל ולא נעשה כל דיון קודם על ההצעה הרי שתוכל במעמד ההצבעה תוכל להעלות את טיעוניך בפני האגודה והחברים.

      בברכה,

      יעל פרי, עו"ד

      מנהלת פורום אגודות שיתופיות

      מרכז עזריאלי 1(מגדל עגול), ת"א

      טל': 03-7444745; מייל: yael@py-law.co.il