מענה

  • תביעה ייצוגית נגד המדינה
    יעקב שורץ | 10/01/2016 14:05

    יש לי בעיה רצינית בעניין חוקים שאינם חוקיים,אני פונה לחברי כנסת והם שולחים אותי מאחד לשני ואין מושיע.המצב הוא שזה עולה כסף ואנו מפסידים כסף ואני לא לבד בעניין, רבים מהציבור מרומים ונגזלים. זה בעניין התמ"א 38 והפינוי בינוי. השאלה שלי איך אני מוצא עו"ד לכך ואיפה אני רואה את החוק בקשר לתביעת המדינה לנזקים ייצוגית.הטענה שלי היא שאני מרומה ומפסיד כספים ורבים כמוני מפסידים בגלל שרוב הדיירים בבניין שלי לא רוצים לעשות תמ"א 38 ופינוי בינוי והם מסכנים אותנו חס וחלילה מרעידות אדמה וטילים.יש תקלה בחוק וזה עולה הון ומסוכן חס וחלילה, כבר היו לנו טילים חס וחליליה ורעידות אדמה חס וחלילה לא פעם.

    יש לי גם בעיה שעו"ד רוצה הרבה כסף ואין לי ולא מוכן לקבל אחוזים מהתביעה נגד הדיירים הסרבנים שהם הרוב ועו"ד מהמדינה זה כבר ראינו עורכי דין לא טובים וכזה קיבלנו ואנחנו רוצים להיפטר ממנו כי הוא אומר שהוא לא רוצה לעשות מה שצריך כי הוא לא מתוגמל וזה מעניין אותו כקליפת השום.

    • מענה
      עו"ד עמירם טפירו | 11/01/2016 16:03

      שלום רב,

      על-פניו המקרה שתיארת אינו מתאים לתובענה ייצוגית, וככלל תקיפת חוק אינה יכולה להיעשות במסגרת הליך ייצוגי.

      בברכה,

      עמירם טפירו, עו"ד
      מנהל פורום תביעות ייצוגיות

      מרכז עזריאלי 1 (בניין עגול), תל אביב
      טל': 03-5243223; מייל: amiram@gt-law.co.il

      • אני רוצה פיצויים ודיור,לא מעוניין לתקוף את החוק
        יעקב שורץ | 11/01/2016 16:47

        תודה

        אנחנו בכלל מחפשים עו"ד בחיפה לתביעה נגד בעל הבית בגלל הפליה וקיפוח וסיכון חיינו חס וחלילה.

        • בהצלחה.
          עו"ד עמירם טפירו | 25/01/2016 20:18

          בברכה,

          עמירם טפירו, עו"ד
          מנהל פורום תביעות ייצוגיות

          מרכז עזריאלי 1 (בניין עגול), תל אביב
          טל': 03-5243223; מייל: amiram@gt-law.co.il