את מי תובעים לאחר תאונת שרשרת?

  • תאונת שרשרת
    אריק | 17/12/2015 11:58

    שלום רב

    הייתי נוכח בתאונת שרשרת  אני הרכב האחרון שנפגע ,
    פניתי לחברת הביטוח של הרכב הפוגע  והם דחו את התביעה בטענה שאני צריך לתבוע את הרכב הראשון .
     1  האם זה נכון
     2 מה אני צריך לעשות במידה וזה לא נכון

    • את מי תובעים לאחר תאונת שרשרת?
      עו"ד ערן אלזם | 19/12/2015 22:54

      אריק שלום,

      אינני מבין משאלתך מהו המיקום המדוייק של רכבך בשרשרת הרכבים ("הרכב האחרון שנפגע").

      מכל מקום, אם כוונתך היא כי רכבך היה הראשון בטור מכוניות ותביעתך לחברת הביטוח של הרכב שפגע בך מאחור נדחתה, אמליץ לך לפנות כהמלצתם ל"רכב הראשון".

      ככל וגם תביעה זו תדחה, עליך לפנות לקבלת ייעוץ פרטני ולבחינת האפשרות להגשת תביעה משפטית.

      בהצלחה,

      עורך דין ערן אלזם
      מנהל פורום תאונות דרכים