תעריף בקשה לביטול פסק דין

  • תעריף מינימלי להכנת בקשה לביטול פס''ד
    דניאל | 14/12/2015 13:00

    שלום רב,
     אשמח לדעת מהו התעריף המינימלי שניתן לגבות בעבור הכנת בקשה לביטול פסק דין.
    תודה

    • תעריף בקשה לביטול פסק דין
      יניב | 15/12/2015 16:43

      דניאל הנכבד שלום רב,

      מצורף קישור לשכר טרחה מינימלי מומלץ מאתר לשכת עורכי הדין:

      http://www.israelbar.org.il/UpLoadFiles/Bar_Association_Rules_recomended_minimal_tariff_jan_2014_official.pdf

      הוא יכול לשמש אותך כאמצעי להתייחסות.

      נושא שכר הטרחה בכלל, בכל תחום, הוא עניין למשא ומתן. דווקא עורכי דין צעירים, נוטים לקחת שכר טרחה נמוך מידי, שכן אינם לוקחים בחשבון מה הוא כולל, ולא פחות חשוב מה הוא לא כולל.

      כדאי שעורך הדין יקבל שכר הולם עבור שירותיו ולא ימצא את עצמו פועל ללא תשלום הולם, בגין הליכים שלא הוסדרו.

      למשל בקשה לביטול פסק דין, יכולה לסלול דרך לערעור עליה, אם נדחתה, או להבדיל, בקבלתה, להמשך ההליך ופתיחתו.

      כדי למנוע בלבול מצד הלקוח, יש להסדיר מה כלול בשירות ומה לא.

      נהוג כי דיונים ישולמו בנפרד והבקשה עצמה תתומחר בנפרד. כן בכל מקרה, גם על פי כללי לשכת עורכי הדין חייב להיות הסכם שכר טרחה כתוב.

      בהצלחה בבקשה ושים לב להזכיר עניינים חשובים בנוסף לעניינים בתיק הספציפי שלך, מה סיכויי הצלחת ההליך באם יבוטל פסק הדין וכן לנמק היטב מדוע מלכתחילה, נוצר מצב, בו ניתן פסק דין בלי שצד יטרח להגיע לבית המשפט כנדרש.