דחיית דיון

  • יעוץ ובקשה נוספת
    עדי מור | 13/12/2015 14:14

    בהמשך להתכתבות בנינו
    אבקש יעוץ ועזרה נוספת, ואני מודה מראש על התיחסותך.
    הגשתי בקשה לדחות מועד דיון שהיה קבוע לחודש ינואר 2016,
    בית הדין נאתר לבקשהודחה את הדיון לחודש מאי 2016.
    אולם בבקשה לדחייה בקשתי דחייה שלאחר חודש אוגוסט.
    אבקש את עזרתך בנוסח הסבר לבית הדין הרבני הגדול על הטעות בתאריך החדש שקבעו.
    אם באפשרותך לפנות אליי ישירות למייל האישי ואתן לך עוד פרטים.

    • דחיית דיון
      טו"ר יצחק עמרני | 16/12/2015 11:39

      שלום לך,

      מה הייתה הסיבה שבגינה את רצית לדחות את הדיון אחרי חודש פברואר ? בדרך כלל דחיית דיון נובעת מאי יכולת להופיע לדיון נקודתית באותו היום שבו הוא נקבע. בעל דין אינו יכול להכתיב לבית הדין באילו חודשים לקבוע דיון אלא אם כן מדובר במקרה מיחוד.

      • סיבה לדחייה
        עדי מור | 17/12/2015 20:22

        הסיבה לדחייה היא ; שהבת הבכורה חוגגת בת מצווה חודש 8 והוחלט למרות כל העניין בבתי הדין לחגוג יחד .
        אם יהיה דיון קודם לכן וינתן החלטות אז ..לא בטוח שהבת מצווה תהיה משותפת ואף יכולה להתבטל בכלל .
        לכן עדיף שמלחמת כוחות יהיה רק לאחר הבת מצווה.
        אודה לתגובתך

        • האם כתבת את הסיבה הזו לביה"ד?  לת
          טו"ר יצחק עמרני | 18/12/2015 09:58

          • כן,אך דחוו לי לחודש חמישי ולא לאחר הארוע !
            עדי מור | 20/12/2015 20:06

            כן, כתבתי בפירוט אך דחו לי את הדיון לחודש חמישי ולא לאחר הארוע .

            • אז תשלחי בקשה נוספת..
              טו"ר יצחק עמרני | 21/12/2015 16:13