האם ניתן להציג ראיות שאסף חוקר פרטי.

  • הגשת תמונות באמצעות חוקר פרטי
    ליאור | 09/12/2015 13:15

    שלום, במסגרת תביעה שלי הוגש תצהיר של חוקר פרטי אליו צורפו תמונות של התובע. מה נדרש כדי שהתמונות יהיו קבילות להגשה? האם במסגרת החקירה הנגדית על החוקר להציג את המצלמה?

    • האם ניתן להציג ראיות שאסף חוקר פרטי.
      שמשון ג, משרד חקירות | 10/12/2015 08:56

      שלום רב,

      החוקר הפרטי, שפעל מטעם משרד החקירות ששכרת, חתם על תצהיר והתמונות שצורפו יהיו קבילות כל עוד הושגו בדרך נכונה ומקצועית ובמסגרת החוק.

      אם וכאשר יידרש החוקר להעיד ולעמוד בפני חקירה נגדית הוא יודע מה עליו לעשות.

      בברכה,
      שמשון ג שרותי חקירות.