צילום סמוי של ראיון עבודה

  • תיעוד ראיון עבודה
    אביחי | 30/11/2015 12:57

     אני מוזמן לראיון עבודה ליום חמישי הקרוב, אני מעוניין לקחת איתי מצלמה ולתעד את הראיון, האם זה חוקי?

    • צילום סמוי של ראיון עבודה
      שמשון ג, משרד חקירות | 30/11/2015 14:16

      שלום רב,

      כל עוד לא מדובר במקום עבודה מסווג שהצילום בו אסור הרי שאין מניעה חוקית לצלם, וגם במקרה זה יש לבחון את סוגיית רשות הפרט.

      מכיוון שהשאלה נשאלת בחוסר אינפורמציה הרי שקשה לתת תשובה פרטנית.

      בכל מקרה, תמוהה הגישה ולא מובן הצורך בתיעוד ראיון העבודה. הייתי מציע לך לשקול בשנית את הצורך והמהלך בטרם תפעל.

      בברכה,
      שמשון ג שרותי חקירות.