פגיעה ברכב חונה

  • פגיעה ברכב חונה
    שרה | 06/09/2015 22:47

    לפני מס' ימים פגע רכב ברכבי החונה, הנהג השאיר מס' טל' והביע נכונות לשלם, ביקש שנודיע לו מה גובה הנזק אלא שמאז " תפס רגליים קרות" ו"סינן " אותנו. הגשתי תביעה במשטרה. האם אפשר ע"ס מס' טל' בלבד לתבוע אותו בבית משפט לתביעות קטנות?

    • פגיעה ברכב חונה
      עו"ד אריק ארביב | 10/09/2015 11:38

      שלום שרה,

      באפשרותך להגיש תביעה כנגד הנהג הפוגע ולציין את העובדה כי השאיר את מספר הטלפון לאחר הפגיעה. לאחר שבית המשפט יישמע את העדים, יכריע האם הנהג הפוגע אכן אשם או לאו.

      בכבוד רב,

      אריק ארביב, עורך-דין ומגשר
      מנהל פורום תאונות דרכים