למה אין התייחסות לשאלה , לא בפורום הנכון ?

  • אפליה
    מאיר ביטון | 31/08/2015 07:53

    א.ג.נ
    אני בעל חברה בהונג קונג ובסין , השבוע הגשנו בקשה להשתתף בתערוכה אשר מתקיימת באיטליה ,והתשובה שקיבלנו מהנהלת התערוכה אומרת שבגלל שאנחנו חברה סינית אנחנו לא יכולים לקבל ביתן ישירות מהתערוכה , אלא לפנות לחברות סיניות אשר עובדות עם התערוכה ומוכרות לך ביתן במחירים פי 3- 4 מהמחיר של התערוכה .

    I am sorry but you have to apply for Exporivaschuh through our Chinese agencies.
    As anticipated in my previous e-mail, some agreements exist between our company and the agencies below.

    At your disposal for any further information you may need.
    Best Regards

    שאלתי ; האם אין פה אפליה ? האם זה חוקי לומר שבגלל שהחברה היא סינית אז אנחנו לא ניתן לך ביתן במחיר הרגיל ותצטרך לשלם פי 4

    תודה מראש
    מאיר ביטון

    • למה אין התייחסות לשאלה , לא בפורום הנכון ?  לת
      מאיר ביטון | 01/09/2015 12:57

    • אתה צריך עו"ד איטלקי
      ofer309 | 01/09/2015 16:09

      או מישהו שבקיא בחוק האיטלקי