החלקה על הכביש בגלל כתם שמן

  • החלקתי על הכביש בגלל כתם שמן
    ניסים | 18/08/2015 11:32

    אני נהג אופנוע, בלילה שבין ראשון לשני החלקתי בגלל כתם שמן שהיה על הכביש. את מי ניתן לתבוע? את העירייה?

    • החלקה על הכביש בגלל כתם שמן
      עו"ד יקי רנד | 20/08/2015 13:14

      את נזקי הגוף ניתן לתבוע מחב' הביטוח אשר בה בוטח האופנוע. את נזקי הרכוש ניתן לתבוע מהעירייה (בהנחה שמדובר בכביש עירוני), בגין מפגע בכביש, אך סיכויי ההצלחה ייבחנו לאחר בדיקת מלוא נסיבות המקרה.